برای دریافت مطالب سایت به صورت ایمیلی، کافی است یک ایمیل خالی به آدرس 30mail@sabznameh.com ارسال نمایید.

powered by

سایت آیت الله دستغیب فیلتر شد

پایگاه اطلاع رسانی آیت الله دستغیب که اخبار و مطالب مربوط به این مرجع تقلید را منتشر می کرد، از ساعاتی پیش در ایران فیلتر شد./ کلمه

پایگاه اطلاع رسانی آیت الله دستغیب که اخبار و مطالب مربوط به این مرجع تقلید را منتشر می کرد، از ساعاتی پیش در ایران فیلتر شد.

این فیلترینگ در حالی صورت می‌گیرد که وی در سخنرانی‌های ماه رمضان، انتقادهایی نسبت به حاکمیت داشته و تذکراتی در این خصوص داده بود.

آیت الله دستغیب در سخنرانی روز نوزدهم ماه رمضان، گفته بود: «انسان موحد، دنبال قدرت و حکومت بر مردم نیست، دنبال این نیست که سلطنت و حکومتش را حفظ کند و دوست ندارد مردم از او تعریف کنند.»

آیت‌الله دستغیب در سخنرانی‌های یک سال گذشته خود همواره به شیوه رفتار با مردم انتقاد کرده و گفته بود با دسته بندی مردم به طرفدار و ضد ولایت فقیه مخالف است و آنها را نباید به جان یکدیگر انداخت.

هفته‌ی گذشته نیز گروهی از لباس شخصی‌ها با حمله به منزل آیت‌الله دستغیب، اقدام به رنگ‌پاشی بر روی درب خانه وی کردند.

منبع: کلمه

پیشینه:
انسان موحد دنبال این نیست که سلطنت و حکومت خود را حفظ کند
حمله به منزل آیت‌الله علی‌محمد دستغیب