جعفر پناهی، کارگردان سرشناس سينما، روز چهارشنبه در بیانیه ای گفت که از خروج وی از ايران برای شرکت در فستيوال فيلم ونيز، جلوگيری شده است.
آقای پناهی در این بیانیه خطاب به «فستيوال ونيز» تصريح کرده است که طی پنج سال گذشته ساخت فيلم های او به طور رسمی ممنوع شده است.
پناهی نوشته است: «به رغم آزادی (از زندان)، من همچنان آزاد نيستم که از کشور خارج شده و در فستيوال های فيلم شرکت کنم».
جعفر پناهی اضافه کرده است: «وقتی به يک فيلمساز اجازه داده نمی شود که فيلم بسازد، به مثابه اين است که فکر او همچنان در زندان است. ممکن است او در سلول کوچکی در حبس نباشد، بلکه او در زندان بسيار بزرگتری سرگردان است.»
قرار بود جشنواره فيلم ونيز با جدیدترین اثر جعفر پناهی که یک فیلم کوتاه باعنوان «آکاردئون» است، افتتاح شود.
جعفر پناهی که در سال 2000 با فیلم «دایره» برنده جایزه شیر طلایی جشنواره ونیز شده بود، ازسوی برگزارکنندگان به این جشنواره دعوت شد.
جعفر پناهی برنده شير طلايی جشنواره ونيز سال ۲۰۰۰ ، اخيرا پس از ۸۸ روز بازداشت در زندان اوين، با قرار وثیقه دویست میلیون تومانی آزاد شد.
منبع: رادیو فردا
پیشینه:
«آکاردئون» جعفرپناهی جشنواره فیلم ونیز را افتتاح میکند
کلیه حقوق متعلق به سایت سی میل است
CopyRight 2012